Snitelul este preparatul cel mai minunat si simplu ce se poate face din orice fel de carne. Ne urmareste in viata din copilarie pana la batranete.
Ca sa faci Reteta de snitele din piept de curcan ai nevoie de catev ingrediente: peipt de curcan, oua, faina, pesmet.
Iata cum se prepara Reteta de snitele din piept de curcan
Pieptul de curcan se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.
Feliile de piept de curcan se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.
Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.
Intr-o farfurie se pune faina.
In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.
Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.
Feliile de piept de curcan se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.
Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.
Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.
Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Se scot pe servetele absorbante.
Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.
Eu le-am mancat cu piure de cartofi ca in copilarie.
Pofta buna!