Tocanita de ceapa cu carne de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 10 Mai 2013 | 14616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 4 cepe mari
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 cana apa
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu carne de curcan:

Pieptul de curcan se spala, se taie cubulete si se condimenteaza cu sare si piper.

Se rumeneste usor in ulei incins pe ambele parti.

Ceapa o curatam, o spalam, o tocam marunt si o adaugam peste carne.

Amestecam continuu pana cand ceapa se inmoaie. Adaugam foaia de dafin si rosiile din conserva pasate cu blender-ul.

Adaugam apa, potrivim cu sare si piper dupa gust si mai lasam sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste cald, cu mamaliguta si smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa