Pateuri cu trei feluri de branza

de adnia in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2013 | 4422 vizualizari

 

Mmmmm, acum, ca tot am jucarie noua, o incrc in fel si chip...mai ales ca piticul ma tot asalteaza cu cerinte noi:)
Pt. azi avem in meniu pateuri sarate cu trei feluri de branza (am descoperit mai nou cat ii plac).

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foietaj din comert
  • -75 gr. cascaval ras
  • -50 gr. telemea de vaca
  • -50 gr. cas
  • -2 oua
  • -1-2 linguri smantana
  • 1-2 linguri iaurt gras
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu trei feluri de branza:

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana.

Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

08.01.2013, 14:46

imi plac

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:50

placeeee

Tati63 1

14.01.2013, 12:44

am facut ieri aceste pateuri, au iesit foarte bune, am facut cateva schimbari: cu branza dulce, iaurt, smantana, 2 linguri de gris si un pic de budinca de vanilie. Au iesit nemaipomenite, o foie de placinta am rulat-o a iesit la fel de buna dar ca aspect au fost mai frumoase triunghiurile :-)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza