Pateu facut in casa

de mihaelaM in Mezel de casa, 29 Oct 2011 | 20915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de porc
  • 2cepe mari
  • 100ml ulei masline
  • 50 de unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu facut in casa:

Spalam bine ficatul dupa care il punem la fiert in apa cu sare,spumand de cate ori este nevoie.

Intr-o craticioara punem uleiul si ceapa taiata marunt pt a se cali.Tot aici vom pune si ficatul impreuna cu untul .Lasam cam 5-10 min.

O data calite le vom pune in robot pana se fac pasta.Gata un pateu bun  fara conservanti si ....

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu facut in casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kamy 1

02.11.2011, 20:03

mi-am tot propus sa fac si eu

mihaelaM 1

04.11.2011, 15:50

pai pana faci u te servesc eu cu mare drag

gaby_gabytza 1

23.11.2011, 09:05

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lebăr de casă