Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

de T I M E A in Pastrav, 25 Iun 2013 | 13376 vizualizari

 

Mananc destul de rar peste din pacate. Nu imi place orice tip de peste si in general prefer sa fie file. Ador somonul si tonul dar sunt exagerat de scumpe. Am facut un compromis cu acest pastrav somonat care e si el cam scump dar a fost delicios si cu siguranta am sa mai cumpar. L-am gatit asa cum imi place mie cel mai mult, adica cu faina de malai si prajit.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastrav somonat
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • cateva linguri faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • Pentru servit/portie
  • 1/2 lamaie
  • rosie
  • busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem.

Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat.

Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti.

Scoatem pestele pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim pestele cu lamaie si cu felii de rosii peste care prasaram busuioc proaspat tocat.

Va asigur ca aceste arome nu au cum sa nu va gadile papilele gustative.

Pofta mare sa aveti! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav a la Venitienne