Pastrav prajit cu orez

de AndreaE in Pastrav, 4 Noi 2013 | 6197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrav
  • 250 gr orez
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • O cescuta de ulei de masline
  • Ulei pentru prajit
  • Sare, piper , chimen , condimente de peste
  • Patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit cu orez:

Se pune orezul la fiert. Se toaca marunt usturoiul si ceapa , se caleste un pic in uleiul de masline , apoi se adauga morcovul , ardeiul, dovlecelul tocat cubulete. Se pune apa cat sa acopere legumele . Intre timp se curata bine pestele si se taie in bucat ( am avut 6 pastravi mai micuti si le-am taiat in doua ).  Le-am condimentat cu condiment pentru peste , le-am dat prin faina si pesmet si le-am pus la prajit in ulei incins. Cand s-au prajit le-am scos pe servetele ca sa se scurga uleiul.

Cand s-au inmuiat legumele , am adaugat orezul fiert , am pus sare , piper , chimen si patrunjel tocat si mestecand am mai lasat 2-3 minute pe foc.

Am servit cu mujdei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

- Andreea - 1

05.11.2013, 10:51

laura_n 1

05.11.2013, 14:46

big like din partea mea

Alina26 1

26.11.2013, 11:05

ce bine arata!!!.-bd n-am mancat niciodata cu orez,deobicei fac cartofi natur sau o simpla salata!!!cred ca e bun si cu orez!!!! .-bd

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu orez