Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 12 Iun 2016 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi curatati de solzi si eviscerati
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 3 rosii coapte
  • sare
  • piper
  • ulei de masline extra virgin
  • 3 cartofi de marime medie
  • paprika afumata
  • ulei de masline
  • otet din orez
  • frunze de salata
  • 1/4 castravete
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou:

Cartofii se taie in 8 si se amesteca cu sare, piper, putin ulei de masline si paprika. Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, 30 de minute, pana sunt aurii si crocanti. 

Pastravii se cresteaza din loc in loc si se ung cu ulei de masline, sare si piper. Se frig 6 minute pe fiecare parte, pe un gratar fierbinte. 

Se curata usutroiul si se asaza intr-un mojar impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta.  Se fierbe rosia in apa 20 de secunde si se curata de coaja. Se taie bucati mici si se adauga in mojar. Se amesteca cu usturoiul pana se transforma intr-o pasta omogena. 

Se taie rosia ramasa in sferturi, castravetele felii, iar ceapa rondele. Se amesteca cu frunzele de salata, sare, piper, otet si ulei de masline extra virgin. 

Se serveste pastravul cu salata, cartofi copt, lamaie si mujdei de usturoi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina