Pastrav la tigaie

de Dya Daniela Andrei in Pastrav, 8 Mai 2013 | 8820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pastrav
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri cu faina de grau
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la tigaie:

Pestele taiat in bucati potrivite, il condimentam dupa gust, il trecem prin faina si il punem la fript, impreuna cu usturoiul feliat, in tigaia incinsa. Nu este nevoie sa mai adaugati ulei pentru ca isi va lasa pestele din propria grasime.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti folosi si alte condimente, insa veti pierde din savoarea pastravului

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]