Pastrav pane la cuptor

de Irina in Pastrav, 15 Mar 2010 | 11097 vizualizari

 

Se iau doi pastravi jucausi de coada si se tavalesc prin farfurii...

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 1 ou de gaina
  • faina alba
  • pesmet auriu
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 4 cartofi mici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane la cuptor:

Pastravii nu mai miscau, altfel nici n-as fi avut curajul sa-i prind de coada...

Intai am condimentat pestii bine spalati cu sare, si piper, apoi i-am tavalit succesiv prin faina, ou si pesmet. I-am aruncat pe urma intr-o tava impreuna cu cativa cartofi unsi cu ulei de masline, am presarat putin tarhon pe deasupra si i-am dat la cuptor. I-am intors cu grija cand s-au rumenit frumos. Si i-am mancat cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

23.03.2010, 17:47

nu m-am gandit ca as putea sa fac si pastravul pane.. o sa-ncerc...

gaby_duceag 1

30.03.2010, 06:42

cred si io c-ati avut pofta))

Irina 1

30.03.2010, 18:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in bacon