Paste cu trei feluri de ciuperci

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 6653 vizualizari

 

Nu stiam ce sa fac pentru ziua de carbohidrati din cadrul Dietei Rina , am cautat sa fac ceva lejer si care se prepara super lejer si gandul m-a dus iar spre aromele bucatariei chinezesti. Am facut penne rigate de la Barilla cu trei feluri de ciuperci : champinioane negre, champinioane aromate si ciuperci champinion. Daca nu le gasiti in Romania ( in Bucuresti stiu sigur ca este magazin cu alimente chinezesti) inlocuiti cu ciuperci champinion si pleurotus si ce mai gasiti in zona :) asta e farmecul in bucutarie mereu se poate inlocui si incerca noi si noi arome.

 

INGREDIENTE

avem nevoie de

  • 80 grame de paste  ( initial am cantarit 100 dar mi s-au parut prea multe si am avut dreptate) ,
  • 3 ciuperci champinion si cate trei din fiecare fel

  in plus

  • o ceapa echalote taiata solzisori lungi.
  •  O lingura de ulei de masline,
  • o lingura de sos soia,
  • un varf de cutit de pudra de ghimbir ( puteti pune proaspat ras,  am vazut ghimbir in toate magazinele mari ) ,
  • un varf de cutit de pasta de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu trei feluri de ciuperci:

  Preparare: fierbem pastele separat in apa cu sare. Intre timp aruncam intr-un wok in uleiul incins ceapa taiata solzi lungi si ciupercile feliate ( eu am facut felii mai mari ca imi place sa le las asa) si o cescuta de apa . Adaugam sosul de soia si condimentele si lasam la foc mic 15 minute, mai adaugam  apa daca trebuie .

  Cand sunt fierte pastele le adaugam in wok si mai lasam la foc mic un minut sa se patrunda de arome, mai amestecam din cand in cand.

   Le-am servit calde, au fost delicoase si aromate, cred ca se pot  consuma si reci si sunt la fel  de bune.  Am vazut inca o data ca se poate manca dietetic si delicios si putem prepara totul in timp foarte rapid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu trei feluri de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (9)

Sylvia 1

23.05.2010, 19:51

Fetelor vad ca incet incet va conving si cu dieta mea ca se poate manca bine sa vad maine la ziua de fructe cu ce ma pot lauda

Sylvia 1

23.05.2010, 19:53

Multumesc pentru aprecieri sper sa le gasiti si in Romania daca vreti sa testati reteta

vero_closca 1

24.05.2010, 18:30

yami-yami!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post