Nu stiam ce sa fac pentru ziua de carbohidrati din cadrul Dietei Rina , am cautat sa fac ceva lejer si care se prepara super lejer si gandul m-a dus iar spre aromele bucatariei chinezesti. Am facut penne rigate de la Barilla cu trei feluri de ciuperci : champinioane negre, champinioane aromate si ciuperci champinion. Daca nu le gasiti in Romania ( in Bucuresti stiu sigur ca este magazin cu alimente chinezesti) inlocuiti cu ciuperci champinion si pleurotus si ce mai gasiti in zona :) asta e farmecul in bucutarie mereu se poate inlocui si incerca noi si noi arome.
avem nevoie de
in plus
Preparare: fierbem pastele separat in apa cu sare. Intre timp aruncam intr-un wok in uleiul incins ceapa taiata solzi lungi si ciupercile feliate ( eu am facut felii mai mari ca imi place sa le las asa) si o cescuta de apa . Adaugam sosul de soia si condimentele si lasam la foc mic 15 minute, mai adaugam apa daca trebuie .
Cand sunt fierte pastele le adaugam in wok si mai lasam la foc mic un minut sa se patrunda de arome, mai amestecam din cand in cand.
Le-am servit calde, au fost delicoase si aromate, cred ca se pot consuma si reci si sunt la fel de bune. Am vazut inca o data ca se poate manca dietetic si delicios si putem prepara totul in timp foarte rapid.