Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco

de Bucataras in Paste, 8 Apr 2013 | 3627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste cu spanac proaspete
  • 1 cub Miez de lapte Delaco
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri unt
  • 4-5 felii de rosii uscate
  • 1/2 ardei capia taiat
  • 2 fire cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco:

Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou.

Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul.

Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe deasupra ardeiul capia taiat maruntel.

La final se adauga peste pastele de pe platou. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si cascaval