Am mai facut ceva asemanator, dar de data aceasta am zis sa schimb din ingrediente, insa rezultatul este acelasi, bun si satios!
Ciupercile se spala si se curata apoi se taie felii. Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua si se scot semintele, apoi se taie in cubulete. Ardeiul se taie bastonase mici.
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se adauga ciupercile. Se presara putina sare si se lasa sa se caleasca. Se adauga dovlecelul si ardeiul gras, se amesteca putin si se acopera cu un capac. Se mai amesteca din cand in cand si lasam pana ce dovlecelul este bina patruns (incercam cu furculita). Se toarna bulionul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pun boabele de coriandru, se lasa sa dea cateva clocote dupa care se stinge focul si se pune capacul.
Intre timp se pun pastele la fiert in apa cu sare. Se dau sub un jet de apa rece, se scurg bine de apa si se pun in tigaie. Se amesteca bine dupa care se aseaza pe o farfurie.
Rosia si casul de capra se taie cubulete, maslinele feliute, apoi se aseaza peste pastele din farfurie. Se orneaza cu frunze de busuioc dupa care se serveste cu pofta.
Pofta buna sa aveti!
1
Se pot folosi orice fel de paste fainoase.
2
La acest tip de salata, se poate jongla cu ce ingrediente aveti la indemana.