Paste cu ardei copti

de Dana_Retetegg in Paste, 8 Dec 2011 | 3651 vizualizari

 

O reteta atat de delicioasa si de usoara!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste (cochilii sau scoici),
  • 4-5 ardei copti,
  • 200 gr sunca presata,
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 rosii coapte bine,
  • oregano,
  • ghimbir,
  • nucsoara,
  • sare,
  • 50 ml vin alb,
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ardei copti:

Am fiert pastele si le-am pus la scurs.

Intr-o tigaie mai mare am pus uleiul. Cand s-a incins am adaugat sunca taiata marunt, apoi usturoiul.

Peste 5 minute am pus rosiile pasate in blender, condimentele si vinul.

Am lasat 10 minute sa fiarba sosul, si inainte de a inchide focul am adaugat si ardeii copti taiati marunt.

Am servit pastele impreuna cu sosul de ardei copti.

O minunatie! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

08.12.2011, 20:02

yamiiiiiiiiiiiiiiii

Dana_Retetegg 1

08.12.2011, 20:59

merci Alinutza

Dana_Retetegg 1

08.12.2011, 21:00

Rocsi, merci mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ardei copti, sos picant si ceapa verde