Budinca de macaroane cu branza

de madi_marin in Paste, 14 Dec 2010 | 9577 vizualizari

 

Un preparat simplu si foarte gustos.....

 

INGREDIENTE

  • 250 g macaroane
  • 350 g telemea sarata
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

Macaroanele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Telemeaua se da pe razatoarea cu ochiuri mici, se amesteca cu zaharul, esentele, stafidele , coaja de lamaie si ouale batute bine. Se toarna compozitia peste macaroanele scurse bine de apa.

Se tapeteaza o forma detasabila cu hartie de copt, se unge cu unt pe fund si pe margini si apoi se toarna compozitia. Se da forma la cuptorla foc mediu pana cand se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

madi_marin 1

15.12.2010, 20:57

wow.....ce de vizitatori am avut la reteta.... imi pare rau ca nu am raspuns pana acum, dar e o perioada foarte aglomerata la serviciu si de-abia apuc sa intru pe site-ul meu preferat.... multumesc tuturor pentru aprecieri.....

nadina73 1

15.12.2010, 21:35

foarte buna

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:37

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu brinza si marar