Paste carbonara

de Ina in Paste, 19 Iun 2010 | 21739 vizualizari

 

Zilele astea mi-ati facut pofta cu pastele voastre... :-P Vin si eu acum cu reteta mea de Carbonara . Am vazut-o acum 2-3 ani pe net ( nu ma intrebati pe ce site, ca nu mai stiu ) si mi-a ramas la suflet.
Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 punga paste 400 g,
  •  350 g kaizer  sau sunculita afumata, 
  •  3-4 oua,
  •  350 g cascaval ras,
  •  50 g. de unt (pentru prajit),
  •  delikat,
  •  busuioc maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

         Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga  in ele putin  delikat si busuioc dupa gust.

         Se taie cubulete mici  kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc putin in unt .

         Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 2-3 min cu capacul pus fara foc.

          Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

TIPS-URI

1

Daca afumatura este prea sarata, nu mai trebuie sa adaugi delikat in paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Ina 1

10.07.2010, 21:38

onuta, nu-s senzationala , fac doar pe grozava

cococo 1

30.09.2010, 01:10

buna seara Ina imi permit sa iti spun ,busuiocul nu are ce cauta in acest fel de paste , si incerca sa pui oul batut cu cascaval si piper , peste pastele cu caizer dupa ce ai stins focul , alfel devine omleta,

MIUTA 1

04.03.2011, 00:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]