Paste umplute

de Criss in Paste, 22 Oct 2010 | 5551 vizualizari

 

Pastele le-am primit de la prietena mea Yvone (Micul) pe care o pup.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura
  • -500 g spanac
  • -200 g feta
  • -100 g cascaval
  • -2 buc.usturoi
  • Pentru sos bechamel
  • -2 linguri unt
  • -4 linguri faina
  • -500 ml lapte
  • -putin cascaval
  • -nucsoara macinata
  • -sare                             
  • -250 g (1/2 pachet) paste uriase
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute:

Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.

Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite. Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute, se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul. Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si ciuperci