Paste Carbonara

de JulyCris in Spaghete, 24 Apr 2014 | 7430 vizualizari

 

De Paste am avut musafiri.Pe sora mea impreuna cu sotul ei care este italian. Iar ei au zis sa faca niste paste carbonara.Asa cum se fac in Italia.Nici vorba de smantana,sau sos alb asa cum mananc eu la restaurantele noastre. Asa ca am trecut la treaba.Ca sa nu credeti ca am stat degeaba.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghetti
  • 300 gr kaizer
  • 5 oua+2 galbenusuri
  • sare,piper
  • 20 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem spaghetele 10 miinute. Le scurgem de apa in care au fiert. 

Taiem kaizer-ul bucatele mici si-l punem intr-o tava mai mare sa-l prajim putin. Dupa ce s-a prajit, adaugam spaghettele si amestecam. Intr-un castronel batem ouale cu o furculita si le punem peste spaghette, amestecand continuu pana se fac ouale. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata!

Mie mi-au placut 

TIPS-URI

1

Pozele nu sunt foarte reusite din cauza luminii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Luckycake 1

24.04.2014, 21:29

niciodata nu le refuz

raluca93 1

27.05.2014, 19:07

le adoor .. as manca toata ziua

robert_b 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata