Aceste spaghete cu praz si ficatei, desi poate suna putin mai ciudata combinatia, sunt printre cele mai bune paste pe care le-am mancat.
Combinatia de ingrediente e fix pe gustul meu, iar rezultatul final e mega delicios ... e prima data cand mananc praz cu ficatei si nu regret ca am facut aceasta alegere :)
Am fiert spaghetele in apa cu sare si le-am scurs.
Am pregatit sosul din 2 catei de usturoi tocati marunt, caliti in 2 linguri de ulei. Peste ei am adaugat prazul, rosiile in bulion tocate, sosul de rosii, condimentele.
Am lasat aprox. 10 minute sa fiarba sosul, apoi am adaugat pastele, mararul tocat si am mai lasat 3 minute.
Intr-o tigaie antiaderenta am pus 2 linguri de ulei de masline si am adaugat ficateii bine spalati si scursi de apa.
I-am lasat sa se rumeneasca putin pe ambele parti apoi am pus vinul, 2 catei de usturoi taiati pe jumatate si am lasat pe foc pana s-a evaporat tot lichidul.
Am servit spaghetele cu mult sos de rosii cu praz si cu ficatei.