Pasta de ton cu avocado

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2013 | 5957 vizualizari

 

O reteta interesanta dar si foarte buna la gust.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • 1 avocado
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 rosie
  • 3 lingurite de ulei de masline
  • 1 varf de cutit sare
  • 1 varf de cutit piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu avocado:

Se taie avocado in 2, se scoate samburele si apoi cu lingurita se ia miezul din coaja si se pune in blender. Rosia se spala si se taie in 4 si se adauga peste avocado. Se mai pune si uleiul de masline. Conserva de ton se scurge bine si se pune in blender. Ceapa se curata, se taie in 4 si se pune si ea in blender. Se amesteca toate bine pana se face o pasta. Se pune sare si piper dupa gust si zeama de la lamaie. Se serveste cu felii de paine prajita sau jumatati de chifle negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste cu branza de vaci