Pasta de ton

de Lau in Peste, 9 Ian 2020 | 3972 vizualizari

 


M-am inspirat de pe blogul lui Laura Laurentiu
 Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 100 g ton scurs de ulei
  • 100 g maioneza
  • 100 g unt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Pestele il scurgem bine de ulei intr-o sita.

Intr-un bol adaugam maioneza, adaugam pestele, ceapa(care o dam prin razatoare,pusa in apa 10 min si stoarsa bine de apa).

Cu ajutorul unui blender de mana, il pasam pana ce obtinem o crema fina.

Adaugam untul moale si taiat cubulete, il mixam cu blenderul pana ce se incorporeaza.

Adaugam zeama de lamaie si condimente dupa gust si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos de capere