Pasta de jumari

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 15319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g jumari
  • 150 g unt
  • 1 lingura mustar clasic
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de jumari:

Toate ingredientele se dau prin robotul de bucatarie pana devine un amestec fin si pufos.Pasta de jumari este foarte usor de preparat si este tare gustoasa.Se mai poate pune in pasta si usturoi,boia dulce sau iute.Cine nu are robot poate sa faca pasta de jumari cu masina de tocat carne.Se serveste pe paine proaspata cu rondele de ceapa,ceapa verde,rosii sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu fulgi de porumb si lapte