Pasta de jumari

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 14929 vizualizari

COMENTARII (14)

Ina 1

23.05.2011, 18:02

Sa stii ca am niste jumari si nu stiam ce sa fac cu ele...

kamy 1

23.05.2011, 18:18

si eu fac ce-mi place cu ceai dar nu pun unt ca oricum sunt tare grase jumerile http://www.bucataras.ro/retete/jumeri-pasta-11410.html

carmenvlad 1

23.05.2011, 18:27

Este o pasta pentru aperitive minunata.

carmenvlad 1

23.05.2011, 18:29

Am vazut si reteta ta Kamy, delicioasa si frumos prezentata.

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 19:03

ce buna trebuie sa fie............

Lau 1

23.05.2011, 19:56

interesant

adry88 1

23.05.2011, 21:04

cred k e buna k nu am incerkt niciodata

Corinuta 1

23.05.2011, 22:18

ce i-ar placea asta lu' barbatu-miu))

divainbucatarie 1

24.05.2011, 09:00

mirela0911 1

24.05.2011, 09:24

Ce-mi placeeee

deyutzky 1

24.05.2011, 12:27

ionela2682 1

24.05.2011, 14:44

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

apetisanta

rivka 1

09.06.2011, 23:38

nu am mai mancat dar banuiesc ca e buna mai ales iarna....arata bine oricum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin