Parjoale moldovenesti

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 10557 vizualizari

 

.....se stie ca parjoalele moldovenesti sunt mari si nu trebuie sa mananci decat 2 ca te si saturi,dar eu de data asta le-am facut un pic mai mici dar tot la fel de bune au iesit.....

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de pasare,
  • 500g carne tocata de vita,
  • 4 cepe,
  • 6 cartofi,
  • 3 oua,
  • marar si patrunjel,
  • 4 felii de paine,
  • usturoi dupa gust,
  • sare ,
  • piper
  • pesmet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Pentru inceput am amestecat carnea de pasare cu cea de vita. Apoi am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt. Separat cartofii i-am curatat, apoi i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mica, dupa care i-am scurs bine de zeama care au lasat-o. Peste carnea bine amestecata am adaugat ceapa, cartofii, cele 3 oua, mararul si patrunjelul care le-am spalat, curatat si taiat marunt, usturoiul curatat si el. Intre timp am pus painea la inmuiat, dupa care am stors-o bine si am adaugat-o in compozitie. La final am adaugat sare si piper dupa gust si le-am amestecat bine.

Din compozitie am format bastoane de carne la fel ca la mici care le-am aplatizat in palma si le-am dat prin pesmet, dupa care le-am prajit in ulei bine incins. Puteti sa le faceti oricat de mari .  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

merg foarte bine ca si aperitiv dar si cu diverse garnituri in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti