Waterlilly

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 6966 vizualizari

 

Niste nuferi...deosebiti

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 3 vinete coapte pe gratar sau in cuptor pe tava
  • 1 ceapa mica alba
  • 3 graunti de usturoi
  • ulei
  • 2 oua
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waterlilly:

Se curata vinetele copate de coji si se scurg bine dupa care se paseaza.Se pregateste maioneza dintr-un galbenus fiert si pasat si unul crud.Se adauga sare si apoi ulei cat cuprinde.Maioneaza se adauga in vinete.Tocam marunt ceapa mica si usturoiul si le adaugam in salata de vinete.Apoi curatam cepele rosii de foile exterioare si apoi cu un cutitas cu varf ascutit taiem in zig zag cat 2 jumatati pe mijloc pe orizontala.Apoi scoatem cat mai multi ''nuferi'' pe care ii umplem cu salata de vinete si ornam cu buline de albus si feliute de maslina  neagra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waterlilly" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ela 1

30.08.2010, 21:38

superrrrr

epurasha2bb 1

31.08.2010, 20:50

mersi eluta!

mimmi 1

03.09.2010, 22:07

Doamne ce frumos ti-au iesit ! Felicitari pentru ideile superbe pe care le ai si pe care le imparti si cu noi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]