Papricas cu piept de pui si galbiori la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2063 vizualizari

 

 O reteta de papricas simplu cu piept de pui si mamaliguta \. Imbunatatirea vine prin adaugarea galbiorilor si prin prepararea la slow Cooker .

 

INGREDIENTE

  • 600 piept de pui fara piele hranit cu graunte
  • 500 gr galbiori priefierti
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 6 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina alba
  • 1 cana smantana grasa
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patunjel verde
  • Mamaliguta pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu piept de pui si galbiori la slow cooker Crock Pot:

  1. Ceapa si gogosarul se curata si se taie marunt cubulete .
  2. Sotati-le usor in ulei . Sarati si piparati .
  3. Pieptul de pui se taie cuburi mai marisoare si se pune la sotat pana devine albicios .
  4. Se adauga galbiorii care eu i-am avut prefierti din congelator .
  5. Transferati totul in vasul slow cooker Crock Pot si turnati o cana cu apa .
  6. Se pune capac si se seteaza aparatul pe functia high.
  7. Dupa 1.5 ore se amesteca faina  cu smantana si cu zeama de la pieptul de pui ce fierbe .
  8. Se toarna peste carne si se mai lasa 10 minute pana incepe sa se ingroase .
  9. Garnisiti papricasul cu mult patrunjel verde si il serviti cu mamaliguta sau cu paste fainoase .
  10.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de carne de pasare , chiar si pipote preparata dupa aceasta reteta .

2

Daca nu aveti galbiori , puteti pune orice fel de ciuperci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu piept de pui si galbiori la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L