Carne de vitel cu mazare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de anca_rm in Slow Cooker, 25 Noi 2015 | 6386 vizualizari

 

slow cooker Crock-Pot 4,7 L este o oala minune pe care o pornesc dimineata cand plec de acasa iar cand ma intorc , dupa munca , mancarea e gata si numai buna de pus pe masa .M-am indragostit de ea si o folosesc in timpul saptamanii aproape zilnic.
Se poate face in ea ciorba, friptura, tocana si chiar si prajituri. Inca nu am facut prajituri dar voi incerca si o sa va aduc sa vedeti rezultatul.
Va recomand aceasta oala ca sa va faceti viata mai usoara .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg carne vitel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 0.5 kg mazare
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel cu mazare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnea o spalam si o taiem in bucati potrivite .

Curatam morcovul ceapa si usturoiul .

Morcovul l-am taiat in bucati mai mari , ceapa in cubulete iar usturoiul l-am zdrobit si maruntit cu un cutit bine ascutit.

Am pus carnea, apa si legumele taiate in vasul de la slow cooker Crock-Pot 4,7 L , am setat pe temperatura inalta pentru 6 ore si am plecat la munca.

La intoarcere am pus mazarea congelata, sare si piper si am mai pornit oala pentru 1 ora.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu mazare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.11.2015, 20:10

buna buna

miki_a 1

25.11.2015, 23:48

Ce mult imi place ca toate si-au pastrat culoarea naturala! Si cred ca si gustul este unul foarte bun!

mirela0911 1

27.11.2015, 09:27

Tare bine arată și cred ca a fost delicioasă!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot