Pandispan cu visine congelate, reteta delicioasa si usor de preparat
Pandispanul pufos si moale se imbina perfect cu aroma dulce-acrisoara a visinelor congelate, realizand astfel un desert irezistibil pentru intreaga familie. Cu instructiuni simple si ingrediente de baza precum: oua, zahar si faina, aceasta reteta va va permite sa pregatiti intr-un timp scurt un desert irezistibil
Ingrediente pentru Pandispan cu visine congelate, reteta delicioasa si usor de preparat:
Cum se prepara Pandispan cu visine congelate, reteta delicioasa si usor de preparat:
Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu). Pune foaie de copt in tava
Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare
Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare
In galbenusuri pune praful de copt si amesteca
Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia
Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel
Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform
Presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca
Pune visinele in tava, uniform
coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt
Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca (daca poti)
Una dintre cele mai bune prajituri cu visine pe care le-am pregatit este aceasta reteta de Prajitura Pufoasa cu visine sau cea de Prajitura Pani Walewska
Va recomandam si reteta de Prajitura cu visine si nuca