Paine pufoasa de casa

de reisnaor_2006 in Piine, 10 Ian 2016 | 5976 vizualizari

 

O reteta foarte buna pentru o paine pufoasa si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr iaurt
  • 300 gr de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ou
  • 2 lg ulei de masline
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa de casa:

         Intr-un castron punem toate ingredientele si cu ajutorul unei linguri de lemn le omogenizam.Compozitia o punem intr-o forma mai mica de cozonac,tapetata cu hartie de copt.Incingem cuptorul la 200 de grade si punem forma pentru 30-40 de minute la cuptor.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si drojdie granule in loc de praf de copt.

2

Daca vreti painea mai sarata puteti pune o lingurita intreaga de sare.

3

Pentru o paine mai mare dublati cantitatile.

4

Iaurtul nu trebuie sa fie lichid,sa aiba o consistenta mai groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

reisnaor_2006 1

11.01.2016, 13:43

multumesc

anca_rm 1

12.01.2016, 09:01

o painica tare buna , si painea de casa este cea mai buna

dantes 1

15.01.2016, 08:52

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa de casa