Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 2893 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine de casa, paine, aluat paine, retete Piine
Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor, pentru 1 ora, la 170 grade C.
de Bucataras 6
de bucatarasa 1
de Merisor 9
de _Alina_ 1
Rocsi 1
Este cea mai buna paine!
kytz 1
Felicitări!
silvianart 1
Pup
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:54
la 09:08
ieri la 16:30
ieri la 11:07
pe 07.03 la 15:19
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
RODIMUR
adnia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cicilica 1
shmekheru 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!