Este prima data cand fac si va pot spune ca sunt un deliciu.
Ceapa, ardeiul si ciupercile se spala si se toaca marunt. Carnea tocata se codimenteaza si se pune la calit intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, ciupercile si cutia de rosii taiate.
Intr-o oala mai inalta punem apa si o lingurita cu sare si lasam sa dea in clocot. Adaugam pastele paccheri si le lasam la fiert 5-7 minute. Le scoatem din oala si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Pregatim un vas de yena si asezam pastele fierte in picioare. Cu ajutorul unei lingurite mici luam din tigaie cate o lingurita de umplutura si umplem fiecare pasta. Cand sunt gata umplute presaram deasupra ardeiul taiat marunt, cascavalul ras si presaram oregano.
Ouale le batem impreuna cu smantana si un praf de sare si cu o lingura repartizam pe compozitia din tava. Dam la cuptor pana se rumeneste.
Pofta buna.
1
in loc de oregano putem folosi si cimbru.
2
ca sa nu se lipeasca pastele dupa ce au fiert le stropim cu putin ulei.
3
se tin putin la cuptor intre 10-15 minute, la 180 de grade, pana se aureste frumos cascavalul.