Oua panirat

de Lau in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2013 | 5734 vizualizari

 

De cand le-am vazut la Rocsi mi-au facut cu ochiul :) Sunt foarte bune, cu toate ca cel mic nu a vrut sa manance :( Nu e prieten cu pestele si multe altele, iar mai nou nu mananca nici carne

 

INGREDIENTE

  • 7 oua+2
  • 1 conserva ton
  • 1 lingurita unt
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Intr-un vas punem apa si sare, cand incepe sa fiarba adaugam ouale spalate, lasam sa fiarba cca 7 minute. Le scurgem de apa in care au fiert si adaugam apa rece si lasam sa se raceasca. Decojim ouale si le taiem in 2 pe lungime, scoatem galbenusurile.

Tonul il scurgem si adaugam intr-un vas, adaugam zeama de lamaie, untul, sare, piper, galbenusurile pisate, patrunjel, mararul tocat marunt si amestecam bine.

Umplem ouale cu umplutura si lipim jumatatile.

Batem cele 2  oua cu sare si piper. Trecem ouale umplute prin faina, ouale batute, pesmet si le prajim in ulei incalzit. Le scoatem pe un servetel absorbant.

Eu am incarcat si invelit oul in bacon si le-am prajit, sperand ca asa va manca si mofturici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle