Oua panirat

de Lau in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2013 | 5597 vizualizari

 

De cand le-am vazut la Rocsi mi-au facut cu ochiul :) Sunt foarte bune, cu toate ca cel mic nu a vrut sa manance :( Nu e prieten cu pestele si multe altele, iar mai nou nu mananca nici carne

 

INGREDIENTE

  • 7 oua+2
  • 1 conserva ton
  • 1 lingurita unt
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Intr-un vas punem apa si sare, cand incepe sa fiarba adaugam ouale spalate, lasam sa fiarba cca 7 minute. Le scurgem de apa in care au fiert si adaugam apa rece si lasam sa se raceasca. Decojim ouale si le taiem in 2 pe lungime, scoatem galbenusurile.

Tonul il scurgem si adaugam intr-un vas, adaugam zeama de lamaie, untul, sare, piper, galbenusurile pisate, patrunjel, mararul tocat marunt si amestecam bine.

Umplem ouale cu umplutura si lipim jumatatile.

Batem cele 2  oua cu sare si piper. Trecem ouale umplute prin faina, ouale batute, pesmet si le prajim in ulei incalzit. Le scoatem pe un servetel absorbant.

Eu am incarcat si invelit oul in bacon si le-am prajit, sperand ca asa va manca si mofturici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tortilla cu cartofi si bacon