Se iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si sunt o bunatate!
Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul.
Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si se mai lasa inca trei minute, apoi dovleacul si se tine totul pe foc maxim cinci minute apoi se trage vasul deoparte. Se adauga untul, apoi smantana si se omogenizeaza.
Se mixeaza ouale cu un praf de sare timp de trei minute, apoi se adauga compozitia si se amesteca usor, punem si parmezanul si este gata.
Se umplu formele de briose cu aluat, se adauga somonul afumat, apoi se presara cascaval si se coc la 180 de grade 20 sau 25 de minute pana se rumenesc frumos.
1
Va puteti juca cu umplutura, adaugati tot ce va place voua: sunca, mozarella, bucati de gratar de pui, ardei gras sau felii de gogosari murati, marar, patrunjel etc...