Ou ochi in apa fiarta

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 23063 vizualizari

 

Pt Mihaaa!:*
Pentru ca am vazut ca tocmai a intrebat Miha de ochiuri in apa fiarta...mi-a dat treaba:)) si m-am bagat pe documentat cum se fac...l-am executat imediat si l-am si terminat de mancat :)))).....deeccciii, sa trecem la treabaaa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou (2,3,4 cate doriti) eu am pus unul pt proba :))
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in apa fiarta:

Intr-o craticioara mai mica se pune apa la fiert(cat sa cuprinda oul) cu sare si zeama de lamaie.

Oul l-am spart separat intr-un bol iar cand apa incepe sa fiarba (si incepe sa scoata acei bulbuci) se pune oul direct din bol cat mai aproape de apa( sa nu fie distanta de la care cade prea mare).Atentie! ochiul de la aragaz trebuie sa fie mediu spre mic cand adaugam oul!

L-am lasat cam 3 min apoi l-am scos cu o spumiera pt a-l scurge de apa... siiii.....l-am devorat!!:)))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in apa fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

07.10.2012, 20:30

eu le fac asa in smantana

Lau 1

07.10.2012, 21:15

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 22:59

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri rapide cu sunca si cascaval