O mancarica tare buna care noua ne place foarte mult!
Carnea se spala si se lasa putin sa se zvante.Intr-o cratita punem cateva linguri de ulei, punem pe foc; cand s-a incins uleiul punem bucatile de carne si acoperim cu un capac.Le lasam sa se rumeneasca pe o parte si pe alta.Cand sunt aproape gata punem si vinul.Apoi le scoatem si le lasam pe servet.
Intr-o alta tigaie, calim ceapa pana ce incepe sa devina aurie, punem boiaua dupa gust, si rosiile(pasta de tomate) tocate marunt.Apoi adaugam carnea si putina apa(200 ml)+ sare si cateva boabe de piper.Lasam sa fiarba cca.15-20 min la foc mic.Apoi adaugam si usturoiul taiat bucatele mici sau pisat, cum va place.Mai lasam cca.10-15 min la fiert, dupa care aduagam si busuiocul.Oprim focul, si tinem acoperit cu un capac pana la servire.
1
Noi am servit alaturi de un piure de cartofi.Acum fiecare cum vrea:)