Este o mancare usor de preparat care se poate servi atat rece cat si calda.
Taiem pulpele, le condimentam. Punem intr-o cratita putin ulei la incins si le punem sa se rumeneasca, adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam la foc mic sa fiarba.
In acest timp spalam bine ceapa si o taiem, iar cand carnea este fiarta punem ceapa, lasam sa dea de cateva ori in clocot ,punem intr-o craticioara apa la fiert iar cand aceasta fierbe punem maslinele sa dea cateva clocote. Scurgem maslinele de apa si le punem in cratita dupa aceea cele 3 linguri de faina + 2 linguri de pasta de tomate le desfacem cu apa luam jumatate de polonic din compozitia care fierbe si amestecam cu rantasul pentru a nu se forma cocoloase si dam focul la minim amesteci si lasi sa dea in clocot ,potrivesti de sare,piper si presaram marar.
POFTA BUNA!
1
Daca vreti sa fie mai piperata puneti piperul atunci cand clocoteste.