Andra Mihail ne invită la Ostropel de pui, acest fel de mâncare tradițional românesc cu pui suculent, sos de roșii și usturoi, pregătit într-un mod simplu și rapid.
Pentru acest Ostropel de pui - Rețeta delicioasă și ușor de preparat, ai nevoie de doar câteva ingrediente: pui, roșii, usturoi și pătrunjel.
Cum se prepară Ostropel de pui - Rețeta delicioasă și ușor de preparat:
Într-o cratiță mare, pune ulei de floarea soarelui și rumenește bine aripioarele de pui.
Feliază sau toacă usturoiul și adaugă-l peste carne. După ce s-au rumenit aripioarele pe ambele părți, adaugă apă și cuburile de roșii.
Condimentează totul cu sare și piper.
Lasă la fiert până scade sosul la jumătate, apoi adaugă pătrunjel verde tocat.
Ostropelul de pui este gata pentru a fi savurat. Este o mâncare foarte gustoasă, ușor de pregătit și pe placul întregii familii.
Încearcă și rețeta de Pui cacciatore, o mâncare bună de te lingi pe degete sau rețeta de Papricaș cu găluște de făină.
Îți recomandăm și rețeta de Pui cu ciuperci și sos de smântână.
Poftă bună!