Ostropel de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 8929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • - un morcov
  • - o ceapa
  • - un ardei rosu
  • - ulei
  • - 2-3 linguri de faina
  • - o cana cu apa
  • - o capatana de usturoi
  • - cateva linguri de vin rosu sau o lingura de otet
  • - bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Incingem uleiul si prajim pulpele de pui. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le scoatem si le tinem la cald. Apoi in uleiul in care s-a prajit carnea, calim morcovul ardeiul si ceapa, taiate foarte marunt. Dupa ce se sticlesc putin, punem faina, amestecam bine fara a lua oala de pe foc, apoi stingem cu apa si bulion, adaugam si vinul. Lasam sosul sa fiarba aproximativ 15 minute la foc mediu, pana se ingroasa de consistenta dorita. Daca devine prea gros, mai puneti putina apa. Daca e prea subtire, suplimentati cu o lingurita de faina. Punem apoi si carnea in sos, pisam usturoiul si le mai lasam sa fiarba impreuna 10 minute la foc mic.ostropelul se serveste cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde presarat deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si galuste de cartofi