Orez salbatic-garnitura

de kamy in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 43418 vizualizari

 

Cel mai bun orez pe care l-am mancat pana acuma...consistenta e deosebita...super bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez salbatic
  • 2 cani apa
  • 1 lg.vegeta de pui
  • 1 lg.curry
  • 1 lg.unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic-garnitura:

Se pune apa la fiert.

Se spala bine orezul,se scurge,iar cand apa fierbe,se pune in apa,impreuna cu condimentele.Lasam sa fiarba acoperit la foc mic si cand vedem ca orezul e aproape de nivelul apei,adaugam un cub de unt,amestecam,oprim focul,punem o hartie peste tuci dupa care,capacul.Lasam asa 10-15 min.ca orezul sa traga tot lichidul,dupa care il aeram(amestecam usor sa prinda aer)si il servim.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

ideal ar fi sa folositi un tuci emailat sau o craticioara teflonata,ca sa nu aveti surpriza sa se prinda orezul.

2

lg=lingurita

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic-garnitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficăței de pasăre în foietaj