Orez prajit cu ou in stil chinezesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 16323 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de:
  • 350 gr orez fiert
  • 2 linguri sos soia
  • 2 oua batute
  • sare dupa gust
  • piper alb
  • 4 linguri ulei vegetal ( alune, nuca, palmier)
  • 2 linguri morcov ras
  • 4 linguri mazare
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 catei usturoi zdrobiti 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit cu ou in stil chinezesc:

Incingem in wok putin ulei vegetal, adaugam ouale batute si amestecam rapid sa le desfacem.
Inca putin ulei si adaugam usturoiul si orezul.
Punem si restul de legume.
Sosul de soia il turnam peste compozitie, potrivim de sare, dam si un praf de piper si servim cu placere si cu zambetul pe buze.

 

Pentru o reteta perfecta orezul puneti-l in mancare direct din frigider, astfel ca la preparare va sta bob cu bob si nu se va lipi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit cu ou in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit a la Romania