Oua umplute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 9080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 lg pate
  • 1 lg margarina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul.

Acesta se pune intr-un castron se paseaza cu furculita, se adauga pate, margarina, sare, piper, marara si se amesteca totul foarte bine.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta, apoi se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti