Oua umplute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 9497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 lg pate
  • 1 lg margarina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul.

Acesta se pune intr-un castron se paseaza cu furculita, se adauga pate, margarina, sare, piper, marara si se amesteca totul foarte bine.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta, apoi se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon