Orez cu aripioare rumene

de Constelatialeu in Pui, 19 Noi 2013 | 4398 vizualizari

 

Eu as fi mancat o ciulama,dar lui Leone nu-i place asa ca am facut ce-i place lui......ma enerveaza sa fac mancare separat,asa ca cedez eu....

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez cu bobul lung prefiert de la Panzzani
  • 10 fire de ceapa verde ( din gradina mamei)
  • 2 ardei
  • 150 g baby morcov
  • 10 aripioare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu aripioare rumene:

Spalam si curatam aripioarele si le punem la fiert cu putina sare. Le fierbem cca 25 minute.

Separat taiem ceapa, morcovul si ardeiul si le calim pana se inmoaie. Spalam orezul si il punem intr-un vas de yena, acoperim cu zeama de la aripioare, adaugam si legumele si lasam la fiert cca 30 minute. Potrivim de sare si piper.

Aripioarele le punem in tuci cu ulei bine incins si le rumenim pe ambele parti.

Usor de facut,repede si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu aripioare rumene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si carne de pui