Drob de pui cu bacon

de Satisfyyourcravings in Pui, 22 Apr 2014 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 400 grame pipote și inimi de pui
  • 400 de grame ficat de pui
  • 125 grame bacon, tăiat cuburi
  • 1 legătura mare pătrunjel, tocat
  • 1 legătură mare mărar, tocat
  • 1 legătură mare usturoi verde, tocat
  • 1 legătură mare ceapă verde, tocată
  • 5 ouă curde
  • 2 ouă fierte, tari
  • sare/piper
  • 4 fâșii de bacon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu bacon:

Pieptul de pui se fierbe împreună cu pipotele și inimile, 15 minute, în apă cu sare. Se adaugă ficatul și se mai fierb 5-7 minute. Când s-au răcit, se taie cuburi mici. 

Într-o tigaie, se prăjește baconul până devine crocant.  Se adaugă peste pieptul de pui, inimi, pipote și ficat. Se adaugă verdeața, sare/piper și cele 5 ouă crude. 

Se amestecă pentru omogenizare. Se așează jumătate din compoziție într-o tavă, în strat uniform, apoi cele două ouă gătite și se acoperă cu restul de compoziție. Deasupra, se așează fâșiile de bacon și se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru 40-45 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui trasi la tigaie