Omleta cu patrunjel si salata

de cristina1985 in Mancare copii, 12 Iun 2019 | 2117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru omleta:
  • 3 oua
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • Salata:
  • 1 castravete mediu
  • 1 rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • crema de otet balsamic
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si salata:

Pentru salata: Se curata castravetele de coaja si se taie. La fel, rosia si ceapa verde. Se pun legumele intr-un bol, apoi se presara sare, crema de otet balsamic si putin ulei. Se amesteca.

Omleta: Se bat ouale, se pun sare si patrujelul tocat. Se toarna putin ulei intr-o tigaie de ceramica (pentru ca nu se lipeste),iar cand s-a incins uleiul  se pun ouale batute. Se lasa pana se rumeneste pe o parte,apoi cu ajutorul a doua spatule o intoarceti, astfel incat sa ramana intreaga.Cand este gata o puteti indoi in jumatate, si o puneti pe o farfurie.

Omleta se serveste cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita