Omleta cu cartofi, branza si marar

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2015 | 4985 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" va prezint o omleta, care se face foarte repede daca aveti cartofii fierti de seara.

 

INGREDIENTE

  • 200 g cartofi fierti in coaja si raciti;
  • o lingura ulei de masline;
  • 3 oua;
  • 50 g branza de vaca;
  • un fir de marar;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi, branza si marar:

Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si un fir de marar verde, spalat si tocat, si se amesteca.

Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi cartofii cu putina sare. Se prajesc pana cand capata o crusta maronie, mestecand din cand in cand prin ei. Se toarna compozitia din castron si se amesteca totul energic pana cand sunt ouale gata, apoi se poate servi omleta. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi, branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]