Bunatati pentru colindatori
Intr-o oala cu fundul gros, pui untul, ciocolata rupta bucatele si zaharul macinat. Pui oala la foc mic si lasi sa se topeasca ingredientele. Cand amestecul e omogen, opresti focul. Dupa ce s-a racorit, adaugi galbenusurile, cate unul pe rand si amesteci bine. Separat, amesteci faina cu cacaua. Le adaugi peste crema de ciocolata, amestecand usor.
Albusurile le mixezi bine cu un praf de sare, pana cand se transforma intr-o bezea lucioasa. Incorporezi albusurile in compozitia de ciocolata cu miscari de jos in sus. Pui intreaga compozitie in tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit o tava de silicon pe care am uns-o cu unt.
Pentru crema de branza, amesteci branza cu oul, faina si zaharul pana cand devine o crema omogena. Adaugi vanilia la final. Pui cate o lingura din crema de branza peste blatul din tava, din loc in loc.,Cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, marmorezi usor compozitia.
Murele le speli si le storci bine de apa. Le pui peste crema de branza din loc in loc.
Dai tava la cuptorul incins la 180 de grade C. Coci prajitura timp de 30-35 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea. Scoti prajitura din cuptor si o lasi la racit in tava. Dupa aproximativ 2 ore, o poti felia.