Punem untul impreuna cu ciocolata rupta bucati si 3 linguri de lapte,la topit pe foc mic.
Dupa ce s-au topit,omogenizam si luam de pe foc.
Intr-un vas punem cele 3 oua,intregi,adaugam cacao,zaharul si dulceata si amestecam bine.
Laptele il turnam peste untul si ciocolata topita iar apoi il punem in compozitia de galbenusuri.
Omogenizam bine si adaugam apoi faina si praful de copt.
Ungem o tava cu putin ulei si turnam compozitia.
Deasupra punem din loc in loc afine din dulceata( cam o lingurita).
Coacem in cuptorul preincalzit la 145 de grade cca 45-50 de min.
Inainte de a o scoate din cuptor intepam cu o scobitoare blatul.
Daca nu se lipeste blatul de ea inseamna ca e copt.
Se serveste ca atare sau ornata cu frisca.
1
nu deschideti cuptorul in prima jumatate de ora de coacere..se va lasa blatul