Muschiulet de porc in crusta de piper

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 23 Noi 2014 | 6881 vizualizari

 

Ne plac mancarurile putin picante asa ca muschiuletii am preferat sa-i pregatesc, intregi, intr-o crusta de piper. Am dat un plus de savoare acestor muschiuleti atat de fragezi.

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc,
  • 30 gr piper boabe (se poate folosi piper negru sau mixt),
  • sare,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:

Muschii se spala si se usuca bine.Boabele de piper se zdrobesc in piulita.Nu se toaca fin,sa ramana bucati mai mari de piper.Carnea se sareaza si se unge cu ulei apoi se da prin piperul zdrobit.Se infasoara strans in folie de aluminiu si se da la gratar.

Se serveste calda,alaturi de garnitura de legume sau simpla,rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

Bruschete cu brânză și mărar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 15.08 la 10:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus