Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se amesteca sarea cu piperul, fulgii de chili, oregano si busuiocul si se unge carnea cu acest mix, preponderent pe partea cu grasime. Se asaza carnea intr-o tava mica si se coace in cuptor 15 minute, la 200 de grade Celsius, apoi se reduce temperatura la 150 de grade Celsius si se mai lasa 30 de minute.
Timpul de coacere variaza in functie de grosimea si marimea bucatii de carne.
Se lasa la racit, apoi se taie felii si se stropeste cu grasimea din tigaie, pentru a evita uscarea excesiva a carnii.
Se taie ceapa julienne. Se amesteca restul ingredientelor necesare pentru ceapa murata, pana cand zaharul si sarea s-au dizolvat. Se adauga ceapa si se lasa minim 1 ora la murat.
Ananasul se scurge de suc/sirop, daca este din conserva si se taie cuburi. Se amesteca cu zaharul si piperul Cayenne si se soteaza intr-o tigaie, cu ulei, la foc mediu spre mare, pana se caramelizeaza pe toate partile. Se transfera pe o farfurie.
Se incalzesc pitele intr-o tigaie fara ulei, cateva secunde. Se taie longitudinal, astfel incat sa rezulte un buzunaras care se umple cu feliile de burta de porc, ananasul caramelizat, ceapa murata, felii de avocado si branza feta.