Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2013 | 13784 vizualizari

 

Dupa atata cura de branzeturi,merita si ''moa'',adica eu leoaica,niste carnita....asa ca uite-ma la ''butoane'' pregatind niste carnita....

 

INGREDIENTE

  • 700-800 g muschi de porc proaspat
  • 300 g sunca( pregatita de mine)
  • 800 g cartofi noi
  • 2 capatani de usturoi nou
  • condimente pentru carne de porc Cosmin
  • 50 ml ulei
  • 1 cana apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi:

Muschiul de porc il crestam si il condimentam,il lasam 1 ora cu condimentele pe el.Cartofii taiati mai mari unsi cu ulei ,condimentati cu sare,piper si cimbru si ii lasam si pe ei 1 ora.Sunca o taiem feli mai subtirele,taiem si cateii de usturoi,impanam muschiul,il asezam in vas de yena si il inconjuram cu cartofi,turnam zeama care s-a lasat de la cartofi si muschi,cat a stat la odihnit.Turnam o cana cu apa si dam la cuptor cca 90 min,la foc mediu.

TIPS-URI

1

te lingi pe degete ce bunaciune iese...

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

01.06.2013, 21:05

Asa asa,cred c-ai fost in culmea fericirii

nadea68 1

13.11.2013, 18:16

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:16

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor