Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri

de nico15 in Porc, 26 Mar 2011 | 8587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      300-350 g muschi de porc
  •      6 bucati de bacon
  •      3-6 fire de ceapa verde sau praz
  •      sare, piper,
  •      nucsoara
  •      120 g unt
  •      ulei
  •      2 cartofi
  •      2 morcovi
  •      2 pastarnaci



Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri:

 Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare.
Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert.
Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade.
Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul si formei unei linguri.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de ceapa