Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri

de nico15 in Porc, 26 Mar 2011 | 8536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      300-350 g muschi de porc
  •      6 bucati de bacon
  •      3-6 fire de ceapa verde sau praz
  •      sare, piper,
  •      nucsoara
  •      120 g unt
  •      ulei
  •      2 cartofi
  •      2 morcovi
  •      2 pastarnaci



Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri:

 Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare.
Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert.
Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade.
Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul si formei unei linguri.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti